Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ALL INCLUSIVE:Απίστευτο περιστατικό αισχροκέρδειας στα Χανιά – Δείτε πόσα πλήρωσε για δύο γύρους και ένα νερό! (εικόνα)



Η αισχροκέρδεια σε όλο της το μεγαλείο! Απίστευτο περιστατικό αισχροκέρδειας με θύμα Έλληνα επισκέπτη στα Χανιά!


Έλληνας επισκέπτης στα Χανιά πλήρωσε σε ταβέρνα στο λιμάνι των Χανίων 22 ευρώ για δύο πίτες γύρο και ένα μπουκάλι νερό!

Δεν πίστευε στα μάτια του Έλληνας που επισκέφθηκε τα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές, όταν για μια παραγγελία 2 γύρους και ένα μπουκάλι νερό κλήθηκε να πληρώσει 22 ευρώ!

Το περιστατικό της απίστευτης αισχροκέρδειας σημειώθηκε στο λιμάνι των Χανίων σε τουριστικό κατάστημα.

Τέτοιες νοοτροπίες από «δήθεν» επιχειρηματίες του τουρισμού προσβάλλουν και δυσφημίζουν τον ελληνικό τουρισμό και τον τουρισμό της Κρήτης συγκρεκριμένα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες για τους ελέγχους των τιμών τόσο του υπουργείου όσο και της περιφέρειας θα πρέπει να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά!

(Σημείωση Flashnews.gr: Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η παραγγελία αφορούσε σε δύο απλές πίτες με γύρο και ένα μπουκάλι νερό. Ο σερβιτόρος ρώτησε εαν θέλουν να σερβίρει τις πίτες "ανοιχτές" και οι πελάτες απάντησαν θετικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η "ανοιχτή" πίτα με γύρο σε πιάτο. δεν μπορεί να κοστίσει πάνω απο 3 - 3,5 ευρώ.)

Δείτε την εικόνα:



youpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου